Hoe gaat de nieuwe aanmelding bij Stichting Leergeld in zijn werk?

Aanmelding

Als u nog nooit gebruik heeft gemaakt van Stichting Leergeld, kunt u zich via onze site aanmelden. U krijgt na uw aanmelding binnen 4 tot 8 werkweken een intake van één van onze intermediairs.

Intake

De intermediair zal uitleggen wie wij zijn, wat wij doen en uw huidige situatie doornemen. Zo wil hij/zij bijvoorbeeld weten hoe het met uw inkomen is gesteld, voor wie u een aanvraag wilt doen en wat u precies wilt aanvragen. Het gaat hierbij om praktische informatie bijvoorbeeld bij welke club sport uw kind en voor welke periode moet u contributie betalen. Ten slotte kijkt de intermediaire of er mogelijk nog andere zaken zijn die verlichting kunnen bieden voor het gezinsbudget.

Kantoor

Deze gegevens levert de intermediair op kantoor in. De beoordelingscommissie zal, aan de hand van uw inkomen en toeslagen, beoordelen of u in aanmerking komt voor Stichting Leergeld. Wij streven ernaar om uw inkomen en toeslagen binnen 3 werkweken te beoordelen. U krijgt een dossiernummer bij Stichting Leergeld als u in aanmerking komt. Met dit dossiernummer kunt u in het vervolg aanvragen doen voor uw kind(eren).